Maling af facade

Hos GSG Malerfirma har vi en del erfaring med maling af facader. Derfor kan vi garantere et tilfredsstillende og professionelt stykke arbejde.

Vi fokuserer på vores kunders tilfredshed og stræber altid efter effektivitet og holdbarhed. Vi har gennem årene malet facader hos adskillige kunder både for erhvervs- og privatkunder. Med det kan vi opfylde lige præcis det du ønsker af maling af facader. Vi har et team af professionelle malermester, der sætter ære i at udføre projekter for vores kunder, med fokus på at give dig en tilfredsstillende oplevelse hos os.

Maling af facader

Som et godt råd, anbefaler vi at du gemmer din facade projekter til sommerperioden, hvor der er +10 grader. Vejrforholdene for maling af facader er betydelige, i det man skal sikre at fugten i facaden er ude af overfladen for at du kan få det bedste og mest holdbare resultat af malingen på facaden. Derfor bør du IKKE male facader i regn- eller frostvejr, da det giver ujævne overflader og mindre holdbarhed.

Selvom maling af facade kan lyde som et stort projekt, kan vi hos Saniva Facility gøre denne oplevelse en del nemmere end forventet. Maling af facader kan ændre udseendet af dit hjem, hvor du kan personliggøre og skabe et flot og livligt hjem. Dette kan også skabe en større værdi af din bolig, ved at ændre ydre dele. Hos Saniva Facility giver vi dig netop muligheden for, at ændre dit hjem med kvalitetsfyldt og professionelt arbejde. Vi klarer hele processen for dig, det eneste du skal gøre er at fortælle os om dine ønsker og vi vil sammen med dig opfylde dette.
Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, er vi altid klar til at hjælpe dig og give dig gode resultater med god holdbarhed. Vi klarer alt fra huse til boligkomplekser.

Hvis din facade trænger til opfriskning, så ring til os og vi giver dig et uforpligtende tilbud.

DANSKE MALERMESTRES GARANTIORDNING

For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

Vi tilbyder også maling af:

Vores samarbejdspartnere