Silkecement

Vi skaber smukke og eksklusive udtryk med Silkecement

Silkecement

Vi skaber smukke og eksklusive udtryk med Silkecement. Trods sin kraftfulde styrke, fremstår Silkecement fleksibel og kan med den rette professionelle udførelse, fremtrylle de mest fantastiske rene linjer.

Hvorfor foretrække silkecement frem for nye fliser?

Silkecement er et helt særligt produkt, som får stil, kvalitet og praktik til at gå op i en højere enhed. Med sin fine cementmasse skabes det Nordiske look med sit rå og betonlignede udtryk, og efterlader samtidig en lækker og behagelig overflade. Udover det undgår du fuger, hvilket gør det dejlig nemt at rengøre.

Den fleksible egenskab fremgår også i de mange forskellige anvendelsesmuligheder, der findes med Silkecement. Udover de traditionelle betongulve eller vægge, kan den rå betonstil med fordel finde sin plads i køkkenet eller badeværelset, da Silkecements overflade fremstår rengøringsvenlig og vandtæt. Desuden kan vi med Silkecement, skabe de mest fantastiske trapper, badekar og bordplader. Kun fantasien sætter grænser.

Silkecement er også et utrolig slidstærkt produkt. Med den rette professionelle udførsel, kan det holde i mange år.

DANSKE MALERMESTRES GARANTIORDNING

For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

Microcement / silkecement, hvad er forskellen?

Microcement er et cementprodukt, hvor der er risiko for, at der opstår ”wetspots”. Wetspots kan opstå, hvis fx topcoaten bliver slidt af og der kommer vand ind på overfladen. Silkecement er derimod et 100% akryl baseret produkt, og derfor vil der aldrig kunne opstå wetspots. Silkecement er af højeste kvalitet inde for Microcementer, som giver en utrolig stærk overflade og samtidig et eksklusivt udtryk.

Den fleksible egenskab fremgår også i de mange forskellige anvendelsesmuligheder, der findes med Silkecement. Udover de traditionelle betongulve eller vægge, kan den rå betonstil med fordel finde sin plads i køkkenet eller badeværelset, da Silkecements overflade fremstår rengøringsvenlig og vandtæt. Desuden kan vi med Silkecement, skabe de mest fantastiske trapper, badekar og bordplader. Kun fantasien sætter grænser.

Silkecement er også et utrolig slidstærkt produkt. Med den rette professionelle udførsel, kan det holde i mange år.

Ofte stillede spørgsmål

Silkecement kan påføres direkte på:

- Fliser
- Klinker
- Træoverflader
- Andre konstruktioner

Vi anvender en armeret membranspartel til at fylde fugerne i de gamle fliser/klinker, derefter påføres Silkecement på membranspartlen. Vi har også en Silkecement serie, som er specielt designet til brug på trækonstruktioner, så der ikke efterfølgende opstår skader grundet det levende materiale. Silkecement kan derfor med fordel anvendes på træoverflader som fx trægulve, trævægge, træbordplader og lignende.

Overflader som Wedi eller Jacon plader er ikke trykfaste. Derfor er Silkecement ikke en god løsning direkte på disse plader.

Silkecement kan også lægges som gulv ovenpå din gulvvarme.

Vi levere Silkecement i flere udtryk og farvenuancer. Vi hjælper dig med at opnå et råt betonlook i gangen eller et mere Nordisk design i stuen. Vores farvesystem kan fremstille den specifikke farve du ønsker. Vi behøver blot din farvekode inden fremstillingen.

Silkecement er lavet i forskellige serier, som er særligt fremstillet til de forskellige anvendelsesbehov. Vores dygtige samarbejdspartnere vil anvende den helt rigtige serie af Silkecement, så høj kvalitet og optimale forhold er tilstede. Vi har bl.a. en Silkecement serie, som er specielt designet til udendørs brug på fx terrasser. Desuden findes en anden serie som er specielt designet til konstant vandpåvirkning som bruges til swimmingpools og badekar.

Vil du optimere din terrasse og eller give den nyt liv, så sørger vi for den helt rigtige blanding til dig, så du er sikret høj kvalitet og holdbarhed udendørs. Du kan stadig bestemme farveudtryk, samt om det skal give det eftertragtede New Yorkerlook eller et mere Nordisk design.

Vores priser varierer fra opgave til opgave. Det afhænger tit af følgende tre faktorer:

- Antallet af kvadratmeter du skal have dækket – altså størrelsen af opgaven
- Hvis der er nogle særlige forhold, vi skal tage højde for
- Farvevalg og produkt

Hos GSG Malerfirma har vi mange års erfaring samt viden inden for området. Du kan derfor kontakte os, hvis du går med tankerne om, at få lavet et Silkecement projekt. Vi kender alle fordele og ulemper, og vi vurdere dem altid i forhold til dit projekt.

Vi har sat følgende projekter op som giver en indikation på, hvor man ligger prismæssigt. Som udgangspunkt skal i huske, at jo større projektet er jo billigere er det. Udover det variere prisen også ud fra, hvilken slags produkt vi bruger.

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad Silkecement er og hvad vi kan tilbyde dig? Så kan du allerede nu kontakte os på 2621100 og få en uforpligtende snak og et gratis tilbud.

Silkecement har en unik overflade som er behandlet med en særlig topcoat og finish, som betyder at den er fedt- og vandafvisende. Den lækre og fine overflade er yderst rengøringsvenlig, og kan rengøres med almindelige rengøringsmidler. Derfor kan Silkecements lækre betonlook, med fordel anvendes i køkkenet og på andre lignende overflader, hvor fødevarer håndteres. Derudover er alle komponenter i Silkecement opløsningsmiddelfri.

Flere forskellige farver og udtryk

Silkecement kan laves i mange forskellige farvenuancer og udtryk. Vores farvesystem tager udgangspunkt i RAL & NCS farvesystem, så ønsker du en specifik farve, så sender du os blot farvekoden og så laver vi den.

Vi kan tilbyde individuelle farver og løsninger til både erhverv og private, der ønsker en slidstærk, vandtæt og støjfri gulvløsning inkl. logoer, budskaber eller andre markeringer.

Udendørs

Silkecement fremstilles i forskellige typer af serier og materialer. Så vil du optimere din terrasse og eller give den nyt liv, så sørger vi for den helt rigtige blanding til dig, så du er sikret høj kvalitet og holdbarhed udendørs. Du kan stadig bestemme farveudtryk, samt om det skal give det eftertragtede New Yorkerlook eller et mere Nordisk design.

Vi tilbyder også Silkecement i et design, der er specielt fremstillet til konstant påvirkning af vand. Så vil du lægge om til en swimmingpool i haven eller badekar på badeværelset, kan Silkecement tilføre et eksklusivt betonlook.

Vådrum

Alt vores Silkecement er vandtæt og dermed anvendeligt i alle vådrum. Vi kvalitetssikre altid vores arbejde, og fremstiller cementen i 100% vandtæt materiale. Opnå rene linjer med en bruseniche i råt betonlook fra gulv til loft, et badekar som går i ét med rummet eller en forfinet håndvask, der er rengøringsvenlig.

Anmeldelser

Smerter i ryggen og ondt i hovedet

Når man dagligt går på et hårdt gulv, udsættes særligt hoften og ryggen for en stor belastning. Denne belastning opstår, når vores hæle rammer gulvet og sender en energi op gennem kroppen. Akustikken er også tit en udfordring, fordi boliger indrettes med store rum og hårde overflader som stål, glas, fliser og klinker.

Polyurethan gulv kan sammenlignes med et “gummigulv”. Et gulv der forbedrer akustikken i rummet, samtidig med at gulvet har en behagelig og komfortabel overflade. Vores polyuretan gulve er fugefri gulvoverflader, hvor funktionalitet og design mødes i én samlet løsning – individuelt tilpasset dine behov og boligens farver. Fordi overfladen er fugefri, er gulvene rengøringsvenlige og velegnede til rum og miljøer, hvor der stilles høje krav til hygiejne samt en effektiv og nem rengøring.

Vi tilbyder også maling af:

Vores samarbejdspartnere

Opgave:

Unavngivet
Unavngivet

Upload meget gerne et par billeder af opgaven, så kan jeg beregne en fast pris med det samme.

Slip fil her eller
Accepterede filtyper: jpg, jpeg, png, pdf, Maks. filstørrelse: 200 MB.