MALING AF DØRE OG VINDUER

100% tilfredshedsgaranti. Vi går ikke før du er tilfreds

Maler på sjælland

Mangler du en maler til at ligge sidste hånd på din renovering, byggeprojekt eller skal du bruge en kvalificeret maler i forbindelse med fraflytning?

Hos GSG Malerfirma, står vi altid klar til at hjælpe dig med din maleropgave, så du er sikret det bedste resultat.

Maling af døre og vinduer

Hos GSG Malerfirma stræber vi altid efter at opfylde vores kunders ønsker.

Har du et ønske om at få genopfrisket og malet dine vinduer og døre? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilpasser løsningen til dig, så vi opfylder dine behov og ønsker bedst muligt. Hos Saniva Facility prioriterer vi vores kunder meget højt, og giver dem professionel service til konkurrencedygtige priser. Derudover fokuserer vi på miljøvenligt arbejde, høj kvalitetsudstyr og meget andet.

Vores værdier

Vores malere er professionelle og er altid klar til at udføre store og små projekter hos dig. Vi maler dine vinduer og døre – både indendørs og udendørs.

DANSKE MALERMESTRES GARANTIORDNING

For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

Maling af døre

Hos GSG Malerfirma maler vi døre lige efter dit behov. Vi maler dine døre til lige præcis den farve og lakering du ønsker.

Vi har stor erfaring inden for malerbranchen og yder professionelt arbejde for vores kunder. Vi sørger for en sikker og holdbar løsning til dit hjem. Du kan selv vælge hvilket slags maling du ønsker, alt efter hvilke slags døre du har. Vi maler både på behandlede trædøre, ubehandlede døre og finérdøre. Vi maler efter dine krav og ønsker, og hjælper dig selvfølgelig med gode råd til en holdbar behandling af dine døre. Vores malermester har mange års erfaring og ved lige præcis, hvad der skal til for at give dig det bedste resultat.

Anmeldelser

Maling af vinduer

Hos GSG Malerfirma maler vi også vinduer. Hvis du synes dine vinduer har bruGSG Malerfirma klar til at hjælpe dig.

Det er ikke altid man bemærker at vinduesrammerne trænger til kærlighed, men ofte er bundlisterne slidt ned og har brug for en kærlig hånd. Dette er vi hos Saniva Facility gode til at udføre, i det vi har mange års erfaring med maling af vinduer. Så vi ved lige præcis hvordan vi skaber liv i dit hjem. Vi maler dine vinduer både indendørs og udendørs og står altid klar til enhver hjælp i dit hjem.

Vi maler også badeværelser, fliser, opgange og meget andet.

Hvis du ønsker Saniva Facility som din professionelle malermester, så kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar til at hjælpe dig. Vores medarbejdere rådgiver og vejleder dig til de bedste løsninger, med målet om et holdbart resultat i dit hjem. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi tilbyder maling af

Vores samarbejdspartnere